Paris Saint-Germain 2022-23 vierde shirt

Het merk Jordan heeft samen met Paris Saint-Germain FC het nieuwe derde uitshirt van het team voor het seizoen 2022-23 gepresenteerd, een tweekleurig zwart en goud shirt dat de toewijding van de club aan de stad Parijs benadrukt, die als inspiratiebron heeft gediend voor elk ontwerp in de collectie.

Het mannenteam van Paris Saint-Germain draagt het vandaag voor het eerst in een vriendschappelijke wedstrijd en op 29 januari tegen Stade de Reims in het Parc des Princes, terwijl het vrouwenteam het morgen draagt in de 13e ronde van de Women’s Ligue 1 Féminine.

Innovatief en gedurfd, het nieuwe paris saint germain tenue is bedoeld als een eerbetoon aan de Lichtstad, met de zwarte kleur die gemakkelijk doet denken aan een zwaargewicht wedstrijdavond in het Parc des Princes. De ingewikkelde stralen zijn ook een subtiele hommage aan het mooiste monument van de Franse hoofdstad, de Eiffeltoren, die ’s nachts wordt verlicht en trots in het wapen van de club staat. Het shirt heeft een voelbaar elektrische uitstraling, terwijl het ook een gevoel van snelheid uitstraalt.

Naast het derde uitshirt hebben Paris Saint-Germain en het merk Jordan hun krachten opnieuw gebundeld om een complete lifestylecollectie voor kinderen, vrouwen en mannen te lanceren, waarmee de positie van Paris Saint-Germain als de coolste en meest stijlvolle club ter wereld wordt verstevigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *