Paris Saint Germain 2022-23 season uit shirt

Vandaag heeft het merk Jordan de handen ineengeslagen met Paris Saint-Germain FC, die op hun pre-season tour in Japan zijn, om de nieuwe 2022-23 away kits van het team te onthullen, samen met een bijbehorende collectie performance, training en lifestyle kleding. De collectie omvat de langverwachte Air Jordan 5 Low PSG trainer, die aan de wereld werd voorgesteld door de Amerikaanse basketbalspeler Zion Williamson tijdens zijn bezoek aan het Quai 54 straatbasketbalveld in Parijs in juli.

De stukken in de collectie, waaronder het uitshirt van het nieuwe seizoen, zijn overwegend grijs met een kleurverloop van zwart, bruin en bruingrijs, als eerbetoon aan het legendarische Parc des Princes, ter ere van de 50e verjaardag van het stadion dit jaar en de 1.147 wedstrijden die Paris Saint-Germain tot nu toe heeft gespeeld.

In een interessante twist, Paris Saint-Germain zal hun debuut in de nieuwe kit maken in een even prachtig internationaal stadion, ver van huis in Japan, wanneer ze het opnemen tegen regerend J-League kampioenen Kawasaki Frontale in de eerste wedstrijd van de tournee van deze zomer in de Tokyo National Arena op 20 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *